Slutar blogga

Pågrund utav olika skäl slutar jag blogga på denna bloggen. Får se om det bara är tillfälligt eller om jag/vi kommer tillbaka.
Sandra vet jag inte riktigt vad hon har tänkt sig, men somsagt jag slutar att blogga här iallfall. Men ni kan fortfarande läsa om mitt ''intressanta'' liv.

http://sannaekelundh.blogg.se/ - Där bloggar jag inte bara om hästarna utan mycket annat också!



Kommentarer
Postat av: Nina

Så sant så sant...Tråkigt att det är så, men samtidigt så måste de ju ändå utvecklas hela tiden, rider man varje dag så blir man ju bättre. Men man ser många ryttare som rider som krattor men vinner ändå och inte visar någon hänsyn till sina hästar. Tråkigt. Synd att så många hästar är så snälla, att de gör sitt bästa fastän ryttaren är slarvig och gör fel, vore bätter om fler hästar inte gjorde rätt förens ryttaren gör rätt. Men det skulle nog sluta med att väldigt många hästar blir slagna, fast så verkar det ju redan vara =(



Folk borde sköta sitt egna liv istället för andras, de vet mer och har mer synpunkter om boxgrannen än om sig själva. Det leder aldrig till något bra.

2011-02-02 @ 15:35:46
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Kommentarer
Postat av: Emma

Har ni gjort headern själva? Den var superfin!

2011-02-02 @ 16:45:06
URL: http://ridbloggisarna.blogg.se/
Kommentarer
Postat av: Katarina

Man brukar väl säga att den gamla ryttarens ridning sitter kvar i ett halvår ungefär, så ska du leva på gamla meriter får du byta häst ofta (;

2011-02-04 @ 20:20:33
URL: http://teaaftereight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0