tyvärr

en av mina datorer har kraschat...tyvärr.
Den med allt och ingenting på :(
Ska försöka fixa det senare under eftermiddagen men nu ska jag ut och sola och ikväll blir det lite samling med ett par kompisar osv. Valborg ffs ;)

Jag har inte jättestor möjligthet att blogga under dagen/helgen, ni får stå ut med detta!



Sessan

essan brunstar...igen. Hon är så otroligt jobbig när hon brunstar och idag försökte hon stegra över boxdörren när två av våra hästar var ute och blev ridna. självklart fanns det en häst kvar i stallet så hon var inte själv men vi fick släppa ut dessa två i en hage tillslut. aja ^^
Hon markerar fortfarande... kanske blir skara på tisdag nu ändå? vi hoppas på det bästa.
Tror inte hon har speciellt ont för hon springer som en galning och grejar.
Tog en hel del bilder, dom kommer upp imorgon :)
Dagen har förövrigt varit helt okej. skolan gick snabbt då vi hade 4 lektioner, först idrott som var inställd så hade två timmars rast... sen skulle jag haft 45 min engelska men vi hade information i matsalen. på no'n pluggade vi och sen på spanskan så typ pratade vi lite och grejade med bilder m.m :)
eftersom bussen var försenad så hade jag redan missat nästa buss (broöppning -.-) så jag träffade Felicia och min kusin en stund och badade mikaelas hund Electra nere vid kanalen. Sen kom Emelie så jag,Felica och Emelie gick och solade solarium i 10 minuter. pengaautomaterna krånglade så jag och Felicia delade på en och vi fick plats. Vi låg och pratade och så, min navelpiercing lyste som bara den i det blåa ljuset men det var härligt!
ska iväg och sola imorgon samt på söndag och även måndag så nu kommer väl snart färgen hoppas vi. 
Sen ska vi sola på bryggan en del också under veckan så vi satsar stort! :)
Det är väl allt jag har att dela med mig nu för tillfället :)
ni får fem smakprov från våran lilla fotosession idag.

Kom igen, nu kör vi så det ryker!

Nu jävlar ska jag rida i morgon, ska inte sitta och backa. Jag ska ha mina nollar i 120 nu, är så jävla taggad. Vi ska visa vad vi går för!
Kom igen , nu tar vi dom!
TAGGA
TAGGA
TAGGA
TAGGA
TAGGA
TAGGA





Vi kan bara vi vill!




Sol sol och ännu mera sol!

Nu menar jag inte hästen sol, utan sol. Sol som är i himmelen alltså, ligger just nu på gräsmattan med coccos olja och solar. Sol och Carro är ridna, eller Carro är riden Sol longerade jag inspänt samt gick jag ut och gick med henne.

Carro- Red ut henne med Mirelle, ganska kravlöst bara så hon fick röra på sig inför i morgon. Gick bra!

Sol- Gick först en liten bit med henne sen gick vi till paddocken och så longerade jag henne inspänt. Hon jobbade riktigt bra, lyssnade på min röst räckte att jag sa trav, halt, galopp osv ;) Duktig flicka!



Jag saknar dig Gun.. ♥

eye

varit sjuk idag så därför har jag inte orkar bloggat. lyckat!
menmen, imorgon blir det faktiskt skola, I swear på everything! nästan :)
Kan hända att jag hinner in med några inlägg, har några raster under dagen så kanske går ihop. Lilla datorn ska ändå med och efter skolan ska jag till stallet. Tror jag ska fota bebis lite då, ska se om Emelie skulle med så vi kan fota tillsammans jag,ida och emelie med hästarna men vi får väl se (a)
På lördag sover jag i upphärad, yey typ ♥
min häst är en kines <3
ni får en helig bild på mig och Emelie bara för att.. den är helig? nej men, det ser så tomt ut utan bilder...

trevligt!

YESYESYES!
awessssssome typ hihi, nu har vi fått lite saker klart. Har nästa vecka i skolan, veckan därefter är jag hos Anna Jarnald och veckan därefter ska jag bo hos min syster i skåne och jobba på släktingars gård.
Dock kommer vi åka till skåne på måndagen istället för söndagen (vilket innebär att jag slipper måndagens jobb) och vi kommer åka via ULLARED (L) hihi!
älskar handla där. jag är väldigt mycket för märkeskläder men på ullared köper jag det jag behöver för det kostar inte speciellt mycket ändå liksom. Jag köper det jag gillar helt enkelt och Sessan brukar få en hel del hon med ;)
men jaja, eftersom det troligtvis blir pappa som åker med och lämnar mig så stannar han någon dag och sen åker hem för att jobba. kan hända att det blir mamma men tror det blir pappa eftersom han jobbat konstant utan ledighet och så... Jag älskar verkligen att åka till skåne och träffa syrran, vi har så jäkla roligt tillsammans!
En speciell känsla och jag älskar den typ...



På gården ska jag mocka, sköta om hästarna och rida. Kanske pyssla en del med korna och fodra osv?
Kameran kommer följa med kan jag lova och det finns en ponny där som jag är riktigt förtjust i.
En unghäst som heter Busen, han ska ridas till så jag ska få börja lite under dom dagarna jag är där. Superhärlig ponny det där faktiskt :)

Lite upptagen ikväll med plugg m.m och ska snart slagga, hur trött som helst och sleten minst sagt.
Sov gott alla ni!

I sommar ska jag debutera...

Hihihi, innan sommaren är slut ska jag ha debuterat dressyr. Det trodde ni inte om mig va? Att jag, Sanna Ekelundh Johansson ska debutera dressyr innan sommaren är slut. Pratade faktiskt med min dressyr tränare igår om att jag ville pröva det och hon tyckte det skulle bli roligt.
Vi får se när det blir och vilken/vilka klasser det blir, dock tror jag det dröjer ett litet tag till. Jag är pirrig redan nu om hur det ska gå, jag menar jag har aldrig ridit ett dressyr program. Aldrig varit inne på en dressyr bana, från att ''hata'' dressyr ska jag debutera det innan sommaren är slut. Stort framsteg är faktiskt lite stolt över mig själv att jag tar beslutet att starta dressyr.. Undra om jag kommer kunna komma ihåg banan, shit ett stort problem.



Till helgen

Till helgen blir det tävling i Lilla-Edet men både Carro&Sol. Hoppar 110-120 med båda, och i 110:n är det sveland cup. Bäste hästskötaren Amanda ska åka med och hjälpa mig, skönt att ha en egen hästskötare ;)
I 110:n ska jag ''gasa'' på lite mer, fast ändå inte rida som en dåre utan kontrollerat men ändå lite mer fart om man säger så. I 120 ska jag bara försöka få två fina rundor, helst nolla i både grund och omhoppning då jag vill kvala till 130 snart!

kära läsare

Förra inlägget var lite smått oseriöst, actually.
Det var väl så att Sanna tyckte jag varit dålig på att blogga idag så jag tänkte retas lite med henne hihi!
vi var på innovatum hela förmiddagen och kunde därför inte blogga något alls, efter lunchen mådde jag så himla dåligt och fick kväljningar så valde att åka hem och lägga mig istället vilket innebär ingen gymnastik och inte heller stallet idag. Ida mockar och gör mat åt sessan och hennes mamma kollar benet åt mig.
Imorgon slutar jag 14.20 i skolan så jag gör så att jag tar 3 bussen ut och pysslar om henne lite extra mycket och kanske fotar lite osv? Tänkte FÖRSÖKA hinna med att göra lite tidsinställda inlägg ikväll för imorgon och så men lovar inget. jag lovar för mycket här i livet helt enkelt...oooops :$
Nu har jag nästa vecka kvar i skolan och sedan prao i två veckor, chill!
första veckan ska jag vara hos Anna Jarnald och andra veckan ska jag eventuellt vara hos några släktingar på deras gård i skåne vilket innebär att jag får bo där och så. Ska se om Ida och dom kan passa Sessan åt mig eller så.
Nu ska jag snart försöka städa iordning lite på rummet så ska jag försöka blogga senare och greja lite i photoshop :)

-

Hej, go kväll...
jag är sjuk.
ingen gymnastik.
inget stall.
hejdå.

Såg att jag fått en fråga om hur min dag ser ut i stallet..

Såg precis att jag fått en fråga om hur min dag ser ut i stallet.


Jag kan säga att det är olika från dag till dag, beroende på hur mycket jag har att göra ''utanför'' stallet. Men när jag går i skolan så blir det att jag åker hem och äter sedan går jag ut till stallet och rider, mamma mockar oftast när jag rider. Men ibland mockar jag innan jag rider beroende på hur många hästar jag ska rida, om det är helg spenderar jag nästan all min tid i stallet med att fixa och dona med saker jag inte hunnit under veckan. Egentligen ser den ut som hos många andra hästägare, men jag försöker att spendera så mycket tid som hellst i stallet. Men somsagt, det är olika från dag till dag.




Går dagens dressyr träning

Orkade inte blogga när jag kom hem igår, mådde inte hundra heller. Men iallfall till själva träningen!
Det gick verkligen super även om jag inte var på humör för att anstränga mig så gjorde jag det bästa utav allt vilket blev ett lyckat resultat. Vi jobbade mycket i skritt och trav nästan ingen galopp alls efter som att Carro är såpass stressad så ville vi bara få henne lung och koncentrerad. Vilket faktiskt gick bra, hon stretade emot lite i början men sedan släppte det och hon gick hur fint som hellst.
Vi jobbade även med förvänd sluta och lite sånt, och hon jobbade faktsikt på riktigt fint. Jag kan säga att även jag fick en aha känsla. Tänk om hon kunde gå så fint jämt? ;) 

Om ni inte orkade läsa så kan jag skriva kortfattat här att det gick superduper bra!



Min fina kossa ♥

hästledig - kvinna i köket

som sagt hästledig idag så har lovat min kära fader att laga mat.
Ska börja redan nu så blir inget långt inlägg och senare ska jag gå ut och gå med Emelie och Johan troligtvis. Har i alla fall bestämt med Johan att vi ska träffas och Emelie hänger nog på :)
aja, min familj ska ha mat när dom kommer hem eheheh och jag ska byta om till mjukisar och tjocktröja tror jag ;)
för övrigt är jag trött på folk som tror dom är något - idioter
jag saknar dig, mer och mer för varje dag som går.

Snabbt!

Blir ett snabbt inlägg innan jag drar ut och fixar i ordning Carro, ska åka och träna dressyr. Inte jätte pepp men måste! Uppdaterar när jag kommer hem igen :)

Sessan

Sessan är halt... hon markerar inte mycket men det finns där. Hon kommer stå i några dagar och om det inte löser sig så åker vi till skara för att röntga alla fyra ben.
Hon har som sagt en led i vänster fram som är svagare men det har inte varit något farligt utan den kommer stärkas genom att hon rids som vanligt men vi misstänker att hon ändå kan ha överbelastat höger fram lite mer än vanligt och att det är därför hon anmärker.
Jag vet inte riktigt vad det beror på men det kan ju vara vad som helst så vi får väl se. 
Jag hoppas det blir bättre inom några dagar annars får det som sagt bli skara.. finns inte så mycket annat att välja på och visst, vi kan ta hem en veterinär som kollar men det vet. kan göra är böjprov och vi kan ju redan konstatera att hon markerar på höger fram...
Nu vet ni läget, trevligt...
Ida och hennes mamma ska kolla till henne idag så ska jag plugga. imorgon åker jag och emelie ut och ska fota profilbilder!

wie sista lektion

nästan i alla fall. 
Slutar denna lektion om två min och sedan har vi endast idrott kvar!
Tisdagar är långa dagar då vi slutar 15.50 -.-
skulle haft orientering på idrotten vilket jag verkligen hatar men vi har vikarie så det kommer ev. bli något annat.
Tyvärr glömde jag mina idrottskläder imorses eftersom jag tänkte att det var måndag så ja, pooffffff!
Efter skolan så möter min kusin upp mig och vi drar till stan, möter upp emelie och sedan ska jag iväg en snabbis till farmors grav innan jag och emelie drar oss hem till mig. Senare under em/kvällen ska jag träffa Johan och sover troligtvis i upphärad men vet inte än.
Menmen, ska plugga ikv också, det behövs faktiskt :)
Well, nu slutar vi och jag ska dra mig mot idrotten, have fun.

godmorgon kära

skolan är min fiende.
åh va skoltrött jag är, har ingen motivation alls nästan men jag försöker hålla uppe för att i alla fall kunna välja något gymnasie som inte bara är något random liksom... jag vill kunna välja det jag vill gå utan att känna att poängen inte räcker... ja, ni fattar min poäng med det hela.
Har fortfarande arbete som inte är klart och det tääääär på mig rejält!
Är dock hästledig idag som sagt så ska i alla fall göra klart två olika arbeten i eftermiddag + hinna åka en sväng till farmors grav.
menmen, måste hinna fixa lite innan jag drar mig mot skolan så aa, bloggen läggs undan en stund, datorn följer med.

Träningen i ord

Fyfan vilken bra träning, allt verkligen satt där det skulle och kändes bra! Visst jag gjorde väl några misstag, men inte alls mycket. Allt verkligen bara satt, Sol och Carro hoppade super fint. Dock var Carro lite jobbig i början då hon bara tog bettet och drog men det släppte lite senare och det kändes kanon, Sol jobbade på super bra och var hur fin som helst. Känns bra inför helgen! :D


Mina älsklingar <3


Drar mig uttttttttttttt

sitter i sängen med Emelie och snackar lite om allt och ingenting, om några minuter ska vi dra oss ut för att träffa Johan och typ, inte göra ett skit men :)
Imorgon är jag hästledig av en tråkig orsak och mer om det kommer ikväll/imorgon fm.
Kan väl säga att det är lite sådär faktiskt just nu men det löser sig hoppas jag.
På onsdag ska jag i alla fall ut och fota hästarna i hagen och eventuellt ut och ta en promenad och fota lite profilbilder på Sessan? menmen, nu ska vi dra ut!
enjoy it! fick mig ett gått skratt om återanvändning...

Hiss

¤ Sommaren!
nu känner man verkligen sommarkänslorna som ösar in! 
värmen ligger på, hästarna tappar vinterpälsen och blir snygga, gräset kommer och snart är det
dags att släppa på bete och rida barbacka till sjön igen!
Finns nog inget bättre än sommaren faktiskt, så jäkla härligt att bara hämta hästen, rida till sjön och bara chilla i skuggan!
starkt GILLA '
¤ Sessan kommer i bättre och bättre form nu och musklerna börjar sakta med säkert komma fram minsann, hon är bättre nu än tidigare och allt går så himla bra för tillfället!
¤ Jag bor numera på två ställen. 
Härligt att ha ett hus i stan men ändå ett på landet som jag kan åka till precis när jag vill och där är jag alltid välkommen oavsätt vad liksom. Jag sover mycket där borta men jag kan säga såhär, jag trivs på landet.
Där borta har jag stallet, hundarna, gården och allt liksom. Så ja, man kan säga att jag har två hem haha!
två husnycklar, två ställen jag älskar.
(det är på detta ''hemma'' jag har Sessan, rakt utanför dörren)

4 hästar i hagen

Nu är vi hemma, med en extra häst i hagen.
Det är en arabvalack, riktigt snygg vit liten pålle som är 150cm hög.
Ida som jag har stallet med och där jag bor som extra ska ha honom för att lära sig tävla ordentligt och komma ut på tävlingsbanorna. Han är en läromästare på 18 år men är väldigt pigg och kry måste jag säga :)
Så hon ska ha honom för att lära sig komma ut ordentligt och tävla och eventuellt på lite högre höjder någon gång också.
Så nu har vi 4 hästar i hagen här hemma och dom trivs jättebra tillsammans faktiskt. Tänkte ut och fota lite snabbt sen om jag hinner så kanske ni får lite bilder senare ikväll eller alternativt imorgon? annars så tog jag några bilder på Pogge (den nya) i boxen som i alla fall kommer upp oredigerade.
Här har ni ett litet smakprov sålänge!

Hiss

* Sommaren är på väg, det blir bara varmare och varmare för varje dag.

* Mina underbara hästar, dom är verkligen bäst!

* Att vi snart får föl E- Baltimore ;)

* Att det snart är sommarlov

* Att utomhus säsongen är på gång, första tävligen utomhus är redan i helgen :D

heeeezt

hoppas ni älskar överraskningar... för nu är vi iväg med transport och kommer hem med någon filur...
vad kan detta vara för något? ;)
VAD GÖMMER SIG I BILDEN ? ;) ;) ;)




det roliga som händer idag!

Det som händer idag är att jag ska träna för Anna Emanuelsson i Trollhättan.. Ute också vilket är bra inför helgen  ;)
Jag brukar ju träna för henne på Onsdagar men nu när det är närmare och ute tänkte vi att vi åker hit istället. Film/bilder kanske kommer, det beror på om någon kan ta kort men tror Amanda kan hjälpa mig med det! :)

 

nya stövlar?

Funderar skarpt på att köpa ett par nya stövlar snart, jag älskar att rida med läderstövlar men nu när mina pioneer är sönder får jag rida med mina tretorn. Men nu när jag fått lön kanske jag kan prata med mamma&pappa om det, kan ju faktsitk betala lite själv och dom resten? ;)

tävlingar med Sessan

Som ni kanske märkt så har inte Sessan tävlat något speciellt under våren. Dels så har vi mest koncentrerat oss på att komma i form och fixa till det ordentligt i dressyren och sen har vi helt enkelt inte haft tiden.
som det ser ut nu så kommer vi komma igång och åka till ridhuset 2 ggr/veckan framöver och jag har planer på att Sessans första lokala kommer bli den 19 Juni på Bork (Bollebygds ridklubb).
Dock förutsätter jag då att vi är klara och att Sessan är redo för det men det märker vi nog inom kort.
Innan hennes första lokala tänkte jag att vi skulle komma ut på en clear round också då så har kollat på lite olika klubbar och hittade att vänersborgs ryttarförening har en klubbis 15 Maj så ska kolla upp det också.
Var dessutom och red igenom henne i ridhus här om dagen, vi tog oss en tripp till närk och hon skötte sig riktigt bra!
transporten gick helt okej och båda gångerna gick hon på utan lina så det går framåt i alla fall.
Provade en dressyrsadel på henne och gud så go den var!
Den låg riktigt bra på henne och hon ömmade inte heller i ryggen efteråt så vi får väl se. Skönaste sadeln jag någonsin ridit in måste jag säga. 
Har dessutom beställt en allroundsadel vi ska prova och nya läderbenskydd för träning/tävling. Hennes benskydd är ju sletna och fula så dom funkar vid uteritter och bara träningar hemma liksom men ska ha läderbenskydden främst vid tävling framöver så dom är också beställda.
och jag passade på att beställa nya stigläder... och stigbyglar...och reflexridtäcke (hihi) :)
menmen, allt var nödvändigt!
ska dra med mig pappa någon dag och åka iväg och köpa torv samt några spånbalar då jag vill blanda lite. har alltid haft torvbädd men brukar slänga in lite spån också för att ljusa upp det så vi kör på det!
Hoppas ni blev gött lagom uttråkade med ett ganska långt inlägg nudå, nu ska vi åka iväg och hämta häst... ;)
älskar bilden ♥ tänk att detta bara var för några veckor sedan...

Godnatt alla söta läsare! ;*

Tänker redan bädda ner mig i sängen och sova, eftersom att Tobias sov hos mig inatt så blev det så att vi gick och la och ganska sent och jag gick upp kvart i 6. Så idag har jag varit som ett utsketet äpple, härligt! Vill vara pigg och glad i morgon också, för det ''händer'' en rolig sak då ;)

Godnatt så hörs vi när jag vaknar i morgon! Puss :*


hihi

Precis fixat så att mitt Photoshop äntligen ska fungera igen!
Om det nu inte krånglar till sig så ska jag göra lite nya saker till bloggen och även sätta igång med ny header + design och koda om lite.
Här har ni min lilla planering hittills, uppdateringen kommer förbättras betydligt nu men det har varit en hel del att göra det sista och datorn har nog inte ens funnits med under påsklovet. Den har faktiskt deltagit en otroligt liten del mot tidigare år men jag har haft annat för mig helt klart :)

Kommer bli bättre med bloggning nu

Nu ska både jag och Sandra försöka komme igång riktigt med bloggen, inte halvhjärtat utan nu ska den igång! Ska försöka skriva så ofta jag kan och får tid osv, inte alltid så lätt när man har ett stall att ta hand om och läxor då orkar man inte sätta sig vid datan och blogga. Men nu när jag kommer tillbaka ifrån skolan har vi nog inte så mycket prov osånt. Eller hoppas inte det iallafall..

Till helgen blir det tävling igen, mer information kommer om det så småningom ;)



Filmer från TFRK- Sol

Lördag:
110:

120:



120 rundan på söndagen vill jag inte lägga upp då den verkligen kändes skit. Får se om jag kanske lägger upp den senare men det får vi se!

Filmer från TFRK- Carro

Lördag:

110:



120:



Söndag:
120:



skäms

usch vad jag skäms nu. Har inte bloggat på en j*vla tag, men nu ska jag komma igång igen! Nu ska jag springa in i duschen och sen fixa mig, kommer göra lite olika tidsinställda inlägg under dagen så håll koll! :D

förbättrad bloggning

kommer förbättra bloggningen inom kort men jag har haft fullt upp och igår flyttade vi som sagt Sessan så här nedanför har ni några bilder dock oredigerade.
Lovet har dock börjat jävligt bra, härligt awesome!
Igår kväll så drog jag ut på promenad med Johan och sen mötte vi Emelie och ida som sedan hängde på och sov hos mig. Tre pers i en enkelsäng... well, det funka, dock låg vi åt alla håll och kanter :)

Fyfan vilka hästar jag har!

Nu kommer resultatet från tälvlingen!

Lördag Carro:
110 bed: AO:/AO 0/0 fel 7:e placerad 
Framhoppningen gick inte alls bra, inget stämde. Men när jag väl kom in på banan gick det skit bra. Fick till bra svängar, bra distanser.

120 bed: AO:/AO 4 fel
Gick super, även om jag fick ett pet var det den bästa 120 rundan jag gjort med henne. Allt verkligen satt, fick till dom här frammåtlägena jag ville ha.

Lördag Sol:

110 Bed AO:/AO 0/0 fel 24:e placerad
Gick in på framhoppningen och det gick sådär, men så kom vi på oxern och över hindret tappar hon en fram sko.. Så vi fick hoppa av och be Claes slå på skon, gick in på framhoppningen ännu en gång och då stämde det lite mer. Fick några bra distanser. Väl inne på banan gick det super, fick dom frammåtlägena jag ville ha även med henne. Så vi nollade trodde inte tiden skulle räcka till en placering med det gjorde den!

120 Bed AO:/AO 0/4 fel +2 tidsfel. 
Fan säger jag! Att jag inte ska komma ihåg banan!
Framhoppningen kändes katastrof, ville inte gå in på banan men tog mig i kragen och gick in. Väl inne på banan gick allt som en klocka, satte varenda distans. Men så kommer jag till hinder nummer 9, första i omhoppningen. Jag glömmer bort vart den står, så blir tvungen att lägga en volt. Men annars var vi ''nolla'' Fan vad retligt det var! Det var också den bästa 120 rundan jag gjort med henne!

Söndag Carro:

120 A0:A 4 fel
Framhoppningen kändes bra, gick in på banan och red som jag skulle. Fick tyvärr inte tillbaka henne till B hindret i kombinationen så blir ett pet. Men super resten utav banan, känns som om vi är på rätt väg!

Söndag Sol:

120 AO:A utgick.
Även på henne kändes framhoppningen bra, men när jag kom in på banan gick det inte så bra. Men kom fel på ettan och tvåan. Blev lite fel distanser här och var så efter kombinationen bestämmer jag mig för att utgå. Vill inte lägga henne fel och kanske göra så att vi kraschar eller något liknande.


Filmer+ några bilder kommer komma!

Men jag är super nöjd med helgen, känns som om nollorna i 120 är nära. :D



Startnummer till helgen!

Carro Söndag 120:
15. ANNA BINNBERG, Grevagårdens RF 261. SIMPLE TIT BIT CATALUNA
16. MATHILDA PERSSON, Vänersborgs RF 53. CARRERA
17. LINDA BERGQVIST, Nuntorp HSK 179. LEKTORS
18. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 52. CARRARA
 18/ 83

Sol söndag 120:
60. ELLEN NYBERG, Nuntorp HSK 76. COME AWAY
61. LOUISE SKOGSBERG, Trollhättans SR 152. IZOBELL BOL
62. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 266. SOLEIL
63. MARIA BLIXT, Borås FRK 269. SUNDAY TIMES
62/83

Carro Lördag 110:
70. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 52. CARRARA
71. MARIE TÖMMERNES, Kils R 310. ZAYONARA
72. SARA FRITZSON, Uddevalla RF 60. CHAPELLA

70/98

Carro 120 Lördag:
42. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 52. CARRARA
43. KAROLINA PETTERSSON, Gibberöd RS 215. PESSOA
44. LISA SIGURD, Lidköpings RK 62. CHARLIE BROWN
42/59

Sol Lördag 110:

12. CHARLOTTE LUNDBLAD, Trollhättans SR 201. MONTE CHRISTO SB
13. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 266. SOLEIL
14. MARTINA LINDSTRÖM, Ridklubben i Grästor 130. FUNLINE L
15. EBBA NORDBERG, Lidköpings RK 204. NICO

13/98

Sol 120 Lördag:
1. ERICA MORDENFELD, Borås FRK 172. LACROBAT
2. SANNA EKELUNDH-JOHANSSON, Trollhättans SR 266. SOLEIL
3. JOSEFINA ABRAHAMSSON, Ulricehamnsbygdens R 5. AER FORCE
4. MARIE TÖMMERNES, Kils R 310. ZAYONARA
2/59 Dock är det 9 efteranmälda!




Trött och mycket att göra..

Är ganska trött, somnade halv 3 och gick upp 10. Släppte ut hästarna, och när jag skulle ta Buster från mamma början han stegra och sparka efter mig. Så fick ju bara släppa honom och där sprang han glad som fan :') Vi fick hämta lite mat och då kom han så glatt, när vi släpte ut han i hagen var han hur glad som helst!

Idag vet jag inte hur jag ska hinna med allt.. Ska rida både Sol&Carro, prova nytt bett på Carro. Mocka och fixa allt i stallet, samt packa transporten och smörja allt oså. För i morgon är det tävling med båda i Trollhättan :D
Sen lite senare ikväll ska vi åka till min ponny Lillan (hon är utlånad) för en tjej ska provrida henne då Felizia tycker det är så mycket jobb kvar och är lite ''rädd'' för henne. Men det kan jag förstå för det är ingen lätt ponny, det är verkligen en märr.
Men kanske fixar lite tidsninställda inlägg :D

ohuja!

inte morgonpigg någonstans längre. Alltid varit det alla år innan men numera släpar jag mig upp.
min kropp har fått fört sig att vakna 6 och senast 10 över 6 på morgonen men mitt alarm står på kvart över så jag vaknar innan alarmet och ligger och slappar några minuter. skönt!
Idag kommer uppdateringen från min sida bli kass, jag är hästledig så direkt efter skolan ska jag och Emelie hem till mig och plugga och sedan ska hon med till gymnastiken och testa lite :)
Kanske hinner slänga in något inlägg senare men tveksamt, idag är inte en rolig dag, uppsatser som ska in, prov ska göras och prov ska fås tillbaka.
jaja, det ordnar sig. Blir allt som planerat nu så byter vi stall på söndag! :)
ha det bra så länge alla snyggingar ;)

nature ¤2

en fortsättning av bilderna från igår ;)
tyckte det lät som om dom hade ett mycket trevligt samtal :)
kärlek till denna bilden <3

plugg och mer plugg

pluggar för fullt för att sedan dra mig iväg med Emelie mot stallet. Skriver en uppsats på engelska om politiska åsikter kring skola och omsorg, tro mig, min uppsats lär vara lång ;)
Har ni tur kanske ni till och med får ta en kik på delar av den om någon dag.
Anyways, plugget väntar och jag har inte tid att sitta här och blogga.

nature ¤1

Alla bilder är oredigerade och tagna idag nere vid kanalen :)När phelix kasta sitt tugummi i vattnet så dök en av fåglarna (ankor?) ner efter haha ^^

mhm

ye, kom hem för en stund sedan, nu sitter jag här med färg i håret hihi ;)
riktigt trevlig dag idag, verkligen, dock hann vi inte fixa med överraskningen. vi hann inte göra det alls faktiskt så om det inte blir av med det någon annan dag så lär vi göra det i sommar ;>
aja, var ute i stallet med Emelie, blev en lugn ritt i paddocken idag faktiskt. Jag och kameran var inte överrens när jag skulle fota då det började bli mörkt så tror inte det blev något bra. kan kolla det senare.
Dock kommer lite naturbilder jag tog förut in senare (alternativt imorgon). En del blev lite tuffa faktiskt :)
Imorgon ska Emelie rida henne när jag är med och jag ska fota/filma helt enkelt, blir väl lite '' småträning ''.
ha det bra, så länge alltså ;)

Svar på kommentar

pauline om Veckoplanering:

hej du :) går det bra med henne eller?

Svar: Hej, ja det gör det allt. Vi ska tävla första tävlingen i helgen efter hennes skada. Men allt knallar på och funkar fint, fick börja om från nytt när vi köpte henne hos dig :) Hon behövde mer muskler och var allmänt brötig, men nu börjar hon bli riktigt fin :D



Veckoplanering

Sol:
Måndag- Vila
Tisdag- Dressyr träning
Onsdag- Hoppträning
Torsdag- Lite lugnt ut
Fredag- Ridas igenom lite lätt
Lördag- Tävling
Söndag- Tävling

Carro:
Måndag- Vila
Tisdag- skrittas ut lite om jag hinner innan träningen
Onsdag- Hoppträning
Torsdag- Uteritt
Fredag- Ridas igenom innan tävlingen
Lördag- Tävling
Söndag- Tävling



Det finaste jag har är er!





Ni är det finaste jag har, ni är helt underbara. Även om ni kanske inte alltid gör som jag vill, finns egentligen inget ont att säga om er. Ni är helt klart bäst, ångrar inte att vi köpte er. Våran tid tillsammans har bara börjat, vi har många år kvar. Finns inget som kan beskriva hur mycket jag älskar er!



pa

lägg märke till att dom höjt åldern till 16 samt att även hästar är välkommna iår.

You're the one, my georgeus

shining as bright as the brightest ♥

drar mig mot skolan... igen

haha nädå, precis kommit hem, slutade ju tjugo över ett idag så well. Om en liten stund ska jag dra mig mot lyrfågelskolan för att hämta upp min Emeliebus!
Sen ska vi till stan en snabbis och vidare till stallet. Vi har en liten överraskning (det kommer...) och om man skulle kunna dö av skratt så hade det nog varit flera som hade gjort det. tänk er själva, nej juste, ni vet ju inte än ;)
menmen. delar med mig av detta senare eller eventuellt i veckan. kanske delar upp det så ni får lite då och då (?) :)
ska även färga håret när jag kommer hem ikv, pappa lovat så det så!
aja, måste börja göra klart det sista så jag kan dra!
ha det bra så länge ;)

yesyesyes

precis haft hemkunskap, kul. nae, inte riktigt va?
aja, ska snart in på svenska lektion vilket dock är betydligt mycket bättre och efter det har vi liksom en lektion kvar.
Vi håller på med värsta projektet i svenska, känns helt okey asså.
har inte så mycket att skriva men gah. aja.
Ni får en underbar låt att lyssna på sålänge, okaj?

dance baby, dance!

här kommer filmen på några snygga brudar ;)
Inte bästa kvalité, filmade med mobilen. Det är min kusin Mikaela som kommenterar '' dom var faktiskt bra'' mitt i. 
Det är vi som visslar både först i början och i mitten och i slutet skriker vi hahaha. Vi var dom ända i hela lokalen som satt och vissla åt allt och alla bra osv hahahh, vi hade riktigt roligt som sagt iaf :)

hemkommen

kom hem för en liten stund sedan nu. Föreställningen imorses varade i 4 timmar så ja, det blev senare till stallet än tänkt!
Vi hade iaf riktigt roligt på uppvisningen, satt med Emelie,Emelie och min kusin samt tre andra kompisar satt bakom oss och vi småtjattrade en hel del.
Vårat lag vann, grattis till er som var med, det såg super ut! :)
Filmade min grupp samt några kompisars grupp (fast dom hade dans) så det kan hända att det kommer upp. vi får se helt enkelt :)
Nu ska jag städa mitt urfina rum och sedan ta och käka lite :)
Imorgon ska ajg och Emelie ut till stallet och eventuellt kommer bild och kanske film ;)

yeah!

Let's party tonight!

man är som man är.

Låter bilden tala..........
vet inte hur bra man ser, zooma ;)

Shena!

Jag sitter just nu hemma och tittar på tv, snart kommer Amanda med Yummis då ska vi rida ut. Sen måste jag skynda mig i stallet så att jag blir klar innan löshoppningen. Idag är sista gången för oss, om jag inte minns fel. Ska sitta och göra lite olika inlägg så ni har något att läsa medans jag och Sandra håller på med annat!

Igår vad det även en rolig kväll, vi hade tjejsnack och hade allmänt mysigt. Dock var vi lite osociala mot varandra när vi kom hem. Det måste göras om snart :D

when you're gone

Vaknade upp för en stund sedan men vi båda låg kvar i sängen en stund, somna typ runt 2 någon gång och kände hur jävla trött jag var asså.
menmen, Sanna blev hämtad av sin pappa nyss, hon ska hinna rida innan dom ska på löshoppningskurs sen med lillan och så. Jag ska göra mig iordning nunununu för att hinna med bussen klockan 11.
Möter upp emelie på stan och sen drar vi på uppvisningen och sen efter det drar jag till stallet ;)
Så uppdateringen här ifrån blir kass. Btw, har beställt ny sadel ;)
Ni får veta mer när den kommer. Men det är fortfarande en vi bara ska ha medans hon växer och musklar som hon gör. en unghästsadel :) dock inte begangnad ^^

dör

Ligger här i sängen med det bästa... cola, godis,dator och Sanna.
HAHA
jag är så jäkla trött så det finns inte. Vi drog till ica förut och på vägen hem - tro inte att en hund springer lös rakt ut i vägen och gåller på att bli överkörd så vi får tag i den och sen ringer polisen och den får följa med hem och sen ringer ägaren typ och då kände vi henne så nu har vovven kommit till rätta. Den hade inget halsband och så heller men det löste sig anyway, gullig liten sötnos minsann! :D
aja, nu ska jag vara social mot Sanna. Imorgon blir det kanske inte så bra uppdatering från min sida då jag först ska in till stan och kolla på uppvisning och sen ska jag iväg till Sessan och greja för fullt och tvätta och allt.
Ni får ha en riktigt bra fortsatt lördagskväll samt en trevlig söndag så hörs vi någon gång imorgon.
sista bilddelen kommr faktiskt imorgon för jag hinner inte göra klart det nu.
haha typiskt mig, kul man kan ha....

:(

Jag saknar dig...

kaksug!

Åh, kände suget på muffins men att göra en sats med muffinsmet på en person, då lär man ju tvinga i sig alla vilket inte känns rätt när jag börjat träna nu och allt det där. men muffins skulle jag minsann ha så jag gjorde en femtedelssats som räckte till en normal och en liten muffins :) hihi helt okej faktiskt! :D
Om en stund kommer Sanna och då ska vi dra oss till pizzerian, massa tjejsnack alltså.
två urkassa bilder som inte ens har fokus ;)

r.i.p , jag älskar dig

Innan vi åkte till stallet så åkte vi också förbi farmors grav. Stenen har ju inte kommit ännu så den ser väl ganska tråkig ut men det blir bra sen när stenen kommer och allt är fixat med lykta,ljus,blommor och så.
Tog i alla fall lite bilder så,
I miss you, I miss your smile ♥

Dagens bilder del #2

Rubriken säger väl allt. låt bilderna tala.
Sessan, jag älskar dig.
lortig häst ♥
Det kommer mer, håll utkik senare ikväll!

Dagens bilder del #1

Delat upp det i 3 delar då det var en hel del bilder. Här har ni första delen och här var dom flesta på Alfons (?) faktiskt :) försökte dela upp det så bra som möjligt, del 1 (alfons, men kanske någon annan bild också) del 2 (Sessan men kanske kommer imellan något) och del 3 är blandat ^^
min snygga kille <3

wie

Det blev en lyckad dag i stallet och både mamma och pappa var med.
Vi städade och plockade undan en hel del, kollade igenom saker som ska säljas och vad vi ska ha med oss i slutet på veckan när vi flyttar. Vi drog några tvättar i maskinen och hängt upp ute och vi duschade både häst och hund.
Fick en hel del bilder (runt ca 570st) men har rensat ner dom till 139. Dock kommer dom bästa upp om en stund eventuellt. ska redigera några och så först :)
Tog även en fika och hade det allmänt mysigt :)
menmen, ska sätta mig och redigera så ni kan få era bilder så snart som möjligt!
för er som ville se piercingen - bilden är tagen några minuter efter jag tagit hålet.

hemskt

Vissa människor är verkligen sjuka. helt otroligt.
låter videon tala för sig själv...

mot stallet :D

Drar mig mot stallet inom kort, tar med kameran och filmkameran så får vi se om det kommer något intressant. Eventuellt tar jag med mig hunden dessutom :)
Så vänta er bilder i alla fall! :D

inte hunnit bloggga

har inte hunnit blogga speciellt bra idag faktiskt, haft fullt upp heeela dagen. Efter skolan drog jag och nathalie hem till henne en stund och sedan till mig hihi ^^
Imorgon blir väl uppdateringen hyffsad, antingen ska jag försöka få pappa så vi kan åka till ridhuset eller så ska vi lastträna och då slutar vi kanske i ridhuset ändå (?) ;) jag har mina små övertalningar...
men jag behöver verkligen träna! ;o
Har även börjat tvätta en hel del och så, packar osv nu innan flytten för att slippa stressen i sista stund liksom :)
Dessutom om allt blir som planerat imorgon så kommer Sanna hit och stannar över natten, busigt som vanligt.;)
men det återkommer vi om imorgon, dessutom på söndag så har min gymnastikgrupp uppvisning samt några klasskompisar dansar så vi ska eventuellt dit en stund och jag tar med kameran och videokameran så kanske kommer lite tuffa bilder om ni har tur, kanske något filmklipp? ;)
menmen, nu ska lilla Sandra spela dator, dvs FEJJAN!
ponnyplutt är nu såld för er som inte vet, saknar redan lillfis!

spanska (done!)

Precis haft spanska vilket var film. :D
Då Malin vart ledig idag så bytte hon en av dagarna nästa vecka mot idag så jag ska inte ta henne förrens imorgon igen. ska prata med pappa nu direkt om ridhuset imorgon så vi får det gjort.
Så nu blir det hem, ikväll ska jag laga mat till familjen och då blir det paj till efterätt med vaniljsåååååås <3
menmen, bloggar senare. Ska dra med bussen hem ;)

underbart

kärlek <3

godnattttt

Nu ska lillfisen sova. klockan är inte alls mycket mot när jag brukar lägga mig men nu ska jag ta tag i detta och gå sakta neråt. tillslut ska jag kunna sova 9 varje kväll förutom onsdagar då jag har gymnastik samt helg (fre,lör)!
normalt innan (igår och förra veckan och innan det) så gick jag och la mig med datorn och låg med den tills ca 1-2 på nätterna och sen går jag upp klockan 6.
aja, imorgon får vi se vad som händer, blir väl chillkväll hemma tror jag faktiskt. Behöver plugga en del och så anyways! ;)
Godnatt alla små troll.

Dagens ridpass - Sessan!

Kom hem nästan nyss från stallet - underbar känsla idag på tal om ingenting.
Hon var så himla fin 90 % av hela ridpasset, hon jobbade med ryggen upp till tusen och allt satt.
Var riktigt fint väder så skrittade först ner till vägen en sväng och sedan tillbaka och jobbade lite i skritt i paddocken. sen i traven började jag med att trava henne lång och låg och hon var superfin hela tiden. Det blev en hel del galopparbete idag med många skrittpauser imellanåt. Vi hade ett hinder på 60 cm som vi tränade byten och lite avstånd på samt att hon skulle lyssna och inte springa iväg efteråt, hon skärpte till sig ordentligt efter en tillsägelse och sedan jobbade hon på som en riktig dressyrhäst!
Tränade mycket lyssna, en hel del volter,skänkelvikningar och serpentiner och liknande och det gick kanon.
kan inte säga annat än att jag är nöjd med henne idag faktiskt ;)

Angående framtiden

Jag har tänkt på alla möjliga val nu då jag inte klarar av pressen längre. Visst, mina föräldrar har föreslagit att vi kan sälja henne och sedan köpa en ny när jag känner att jag mår bra, psykiskt, men dom har inte sagt att vi ska göra det.. utan dom ville bara ge ett förslag liksom.
Att jag inte mår bra och så är en sak, men Sessan är inte till salu och kommer inte bli det heller faktiskt. inte det närmsta och troligtvis aldrig. Sen har vi det att jag skulle kunna hyra ut henne ett halvår/ett år eller liknande då jag ändå kan ta hem henne när jag vill... men det är inte att bara hyra ut en 4åring som ska vidareutbildas hur som helst liksom. Hon är en väldigt speciell häst och det behöver vara en stadig och stabil hand. En person som klarar av henne helt enkelt i vanlig hantering och sen framförallt fortsätta utbildningen. Detta är det som stoppar mig, ett starkt nej här. Jag känner faktiskt att jag vill sköta den biten själv ändå. Visst, jag har två stycken som rider min häst då och då nu... dels så är det bra för sessan att vänja sig lite med att ha någon annan på ryggen och sen är det inte så att någon av dessa som rider henne utbildar henne på något sätt och vis. Dom motionerar henne och tar hand om henne när jag har gymnastik/behöver tid till plugg eller om jag inte mår bra alls.
Nu om lite mer än en vecka... Då flyttar vi till vårat stall. Då blir det helt andra saker och det kommer bli bättre för både mig och Sessan. Vi ska komma igång med regelbundet ridhus 1-2 ggr i veckan och planera in lite tävlingar och så.
Har även kollat runt nu på nya sadlar och pappa och jag ska ta hem för att prova så ska försöka få detta att ske i helgen. Ska även fråga om vi kan fixa så vi verkligen kommer iväg med transporten på lördag, jag behöver det och Sessan behöver det!
Men yes, nu har ni lite mer koll på läget och jag hoppas det kommer bli lättare med tiden och att det löser sig med allt och ingenting så ska vi ta tag i det här! :D
Som ni förstår har då även vänner tagits i andra hand, jag har varit social mot få men på sms kan man nå mig. Jag har träffat en del men oftast bara hälsat och småtjattrat i 5 minuter och sedan dragit iväg med bussen. Har inte tid med något, har inget liv kvar så well, är det nu jag ska gå och köpa ett liv på lidl för tio kr? ;>
menmen, det ordnar sig. hoppas jag.
Ta hand om er alla där ute, sov bra, ät bra och tänk på skolan innan det är försent. Ta vara på era vänner och ni där ute som är hästfolk - satsa på hästarna, visa dom all den kärlek ni har!
tro, hopp, kärlek - livets gåta

Mot stallet

Har precis ätit och ska snart ut och rida. Carro&Sol ska ridas, sen får jag se om jag kanske tar och rider ponnysarna lite. Är faktiskt lite sugen på att rida Babsan, hon är så himla mysig att rida! :D


WOW!

Wow, tillslut fick jag tag i hovslagaren. Så nu klockan 2 kommer han, äntligen kan man rida Carro igen. Nu ska jag gå ut till stallet och spola hennes ben och vänta på att han kommer! :')



sega apor

godmorgon alla saker där ute i världen.
Sitter i sängen och leker, med godis? HAHA. hitta en påse med såna dära apor... små röda? och nu försöker jag kasta upp dom och fånga med muuuuuunnen men lyckas inte :(
blir typ ledsen eller något! :(
Om man ändå skulle göra sig lite iordning iaf, man kanske inte ska se ut huuursomheeelst när man kommer till skolan eller vad tycker ni? Har iaf tråkig dag idag. Tyvärr har jag ännu tråkigare imorgon då jag har 4 lektioner... alla tråkiga förutom första - idrott.
+ vi har håltimmor... på en fredag? det är typ då man hellre slutar tidigare liksom :(
aja, ska iaf rida min Sessa efter skolan anywys så har något att se fram emot. Vem säger nej till en barbacka tur ut i skog på tjugo minuter för att sedan jobba igenom och avsluta med en avslappnad och fin häst?
inte jag i alla fall så well, nu ska jag fixa mig och se till att den här dagen går igenom fort!

Ledsen

inte bloggat på några dagar nu, sry. Har haft fullt upp och det har jag nästan konstant hela tiden just nu och jag är trött som aldrig förr. Igår gick jag och la mig strax innan 18 och stensov hela natten... vaknade dock runt 3 snabbt men sen somna jag om direkt och sen lika trött på imorses... Sen efter dagens skola åkte jag hem, satte mig i sängen med läxan och det nästa jag vet är att pappa väcker mig 19:17 och frågar om jag ska på träningen ikväll så jag drog mig upp, på med träningskläder och iväg och hade gymnastik! Två timmar gymnastik och sedan hem, duscha och nu ligger jag här. slocknar när som helst!
Detta är ett mer 'privat' inlägg om vad som händer hos mig, vilket betyder att ni behöver inte alls läsa då det inte har mycket med hästarna att göra. Ni som undrar vart jag tagit vägen kommer dock få svar.
Men som sagt så är jag utmattad, somnade även på en lektion här om dagen men min kusin stod utanför klassrummet och såg detta så vaknade av att mobilen vibrerade ordentligt och såg då också att hon smsat ''va söt du är när du sover men jag tror det är dags att vakna...;)'' så ja, detta är inte bra. Jag satsar verkligen på skolan in i det sista nu. Jag har slarvat otroligt med allt i skolan, försenade uppgifter, ogjorda uppgifter och mina betyg hänger på detta vilket gör att jag har gamla uppgifter + nya att göra nu. Allt tar sin tid och då får jag dåligt samvete för att Sessan mest longeras och springer lös i paddocken och att jag inte hinner rida. Visst, kan jag longera en halvtimme så skulle jag kunna rida en halvtimme men jag vill inte sätta mig på henne och ta ut mina dåliga dagar liksom. Det är inte okej för någon av oss.
Nu dom senaste dagarna har helt enkelt varit slappdagar med plugg. Jag har sovit, ätit och pluggat i princip och varit hästledig så har inte haft något att skriva eller dela med mig av och inte haft tiden till det heller tyvärr.
Saknar min häst enormt och imorgon ska jag upp på hennes rygg igen ♥
Dels så har Malin haft henne samt Isabella har hjälpt till något också.
Så nu har jag ett val, en fråga... Hur ska jag få det funka nu framöver? Så som det varit nu är inte okej och jag måste bli bättre med det hela. Detta mååååste funka!
Tänkte slänga upp ett inlägg imorgon, hur jag tänker fortsätta och hur det blir med Sessan. Alla andra ska inte ta henne åt mig, det funkar inte så heller faktiskt så jo.. jag har tänkt en hel del och well, delar med mig om det imorgon helt enkelt.
Jag kommer uppdatera så mycket som möjligt, jag lovar att jag ska bättra mig!
Dagen vi hämtade dig, det var som igår. jag älskar dig min prinsessa ♥

Dagens ridpass

Sol: Red ut henne med Mirelle, hade absolut inga krav eller något. Utan vi bara var ute och hade roligt, hon försökte vända hem någon gång men skärpte sig när jag sa till henne. Sen kom det ut en och bah: Oj vilken snygg häst, vem är den efter? hehe, stolthästägare!

Carro: vila, hovslagaren kom inte..

Buster: Skritta i paddocken med Mirelle, tog även en liten galopp och trav. Gud vad mysig han är att rida, saknar honom så enormt mycket!




HJÄLP!



Kommentera nu!! :)

Tävlings outfit



Hjälm- John Whitaker
Stövlar- Tretorn advence
Ridbyxor- Kingsland
Tröja- Kingsland?
Väst- Race safe
Schabrak- Scapa sport


Att sälja sin egna ponny

Att sälja sin alldeles egna ponny kan vara svårt, sin bästis. En ponny finns alltid där för dig om du är ledsen, den går inte och skvallrar till någon annan, den håller allt hemligt.
Vissa vuxna eller folk som inte håller på med hästar överhuvudtaget kan säga - äh det är bara en ponny.. Men det kan vara så mycket mer, för vissa är det ens bästis man förlorar. Jag har själv varit med om att vi har sålt min alldeles egna bästis.
Men man får ändå försöka tänka posetivt, tänka att den lilla flickan/pojken kommer få det lika roligt som jag hade med ponnyn, även om det är svårt. Om hästen älskar att tävla och man te.x blivit 18 eller för stor, får man sälja den för ponnyn´s skull också. Ponnyn vill ju vara ute på tävlingsbanorna och visa upp sig. Inte bara gå i en hage och skrutta varje dag.
Samma sak är det om man måste avliva ponnyn, det finns inte mer att göra utan det bästa är att den får somna in. Men så får man en massa kommentarer om att man kan ha ponnyn som avelshäst/sällskap, men det är ändå inte snällt mot ponnyn. För har den ont ska den ju inte behöva gå och lida ännu mer..



Min skatt, jag saknar dig mer för varje dag som går. Det är synd om dig, hade ja haft pengarna och en liten ryttare till dig hade jag köpt tillbaka dig...

Godnatt alla söta läsare! ;*

Nu ska jag nana, ska upp runt 5 i morgon och åka och jobba. Men kanske slutar runt 2 och sen är jag öedig på fredag! Wiho. Imorgon ska vi kolla fall hovslagaren kan komma och sen ska Sol ridas. Babsan&Buster ska jag också försöka rida lite. Carro skulle också behöva röra på sig, men det beror ju på om hovslagaren kommer eller inte! :)

Godnatt!

inte bloggat på ett tag

Hejsan!
Inte bloggat på ett tag, tur ni har Sandra. Men jag hinner inte nu när jag har prao, börjar 7 och jobbar till 5-6 och så ska jag rida 2-4 pollar..
Måste börja sätta igång babsan&buster nu, red Buster lite igår. Han tyckte det var hur roligt som helst, vi har eventuellt 2 ryttare som är intresserade utav honom.. min bebis..

Igår red jag Sol i pd, jobbade med bockar och föröskte få henne att lyssna och inte bara ta bettet från mig. Vilket hon gjorde en del, men bara att lossna henne och jobba på. Allt sitter inte på en gång! Carro har tappsko igen! Jävla hovslagare svarar inte när jag försöker få ta på honom -.-
Men ska försöka blogga så mycket jag kan osv :D


svar på kommentar!

Sofia, det är hästen som byter bostad faktiskt, jag och en kompis renoverar stall i upphärad som vi kommer ha tillsammans helt enkelt och då blir det lättare att sköta allt med fodringar m.m själv så om ca två veckor beräknas vi vara klara med boxarna och el m.m så vi kan flytta dit :) Dock har vi en del med sadelkammaren kvar och så :)
Filmen hackade sist gång faktiskt så jag har inte den ännu ;>

bidrag du mED!

bilden säger allt, för att komma till tävlingen så klicka på bilden!

tävling

Jag är med och tävlar om en John Whitaker hjälm hos www.SuperSuperShop.blogg.se, vinnaren väljer färg, storlek och med eller utan swarovski kristaller på rosetten! Var med och tävla du också!

för att komma till deras blogg, klicka här eller på bilden!


wie

Precis varit ute hos min bebis, Idag skötte hon sig riktigt duktigt faktiskt och någon dag denna veckan får jag väl försöka ha med kameran ut iaf.
Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar, blir om ca två veckor och då börjar vi komma igång med träningar och tävlingar bland annat så nu taggar vi!
För övrigt det senaste så har jag inte hunnit blogga, fullt upp med skola, häst och hemma liksom. Råkade randomly dra igenom en kanyl genom naveln så ja, nu har jag en piercing där hihi :D
längtar tills sommaren faktiskt. åh, härliiiigt!
Förövrigt så saknar jag min bästa vän, som har varit borta i 6 veckor och kommer hem om 15 dagar... Han har inte haft tillgång till varken dator eller mobil förrens dator en stund igår så vi snackade lite och så. sjukt hur mycket man kan sakna någon asså. Varit utan honom i snart 8 veckor. När han kommer hem lär han ju aldrig få åka iväg igen! :o
well, har inte kommit iväg till ridhuset, vi har inte haft tiden helt enkelt men det måste vi ta snart.
Nu ska jag sätta mig och äta samt plugga ordentligt!
Ska försöka komma igång med bloggningen igen, tiden räcker inte helt till!

Stämmer

~ en valack säger du till
en hingst frågar du
ett sto skriver du en ansökan i tre exemplar ~

Bloggen har varit nedlagd..

Vi har inte bloggat på ett bra tag, men har inte haft tid eller orkat. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Sandra vet jag inte vart hon har tagit vägen, har inte pratat med henne på ett jävla tag. Fråga mig inte varför?!

Men idag blir det rida båda sen ska vi åka och löshoppa min bebis! :) Hopptränade även Sol för första gången i Onsdags och det gick hur bra som helst. Trodde hon skulle vara överallt men hon var sansad och fin. Är jätte nöjd :D



RSS 2.0